Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
Næste indlæg: Forrige indlæg:

Fem stjerner til Jens Bruun Kofoeds bog

"En sprænglærd og usædvanlig kraftpræstation."

TilsyvendeogsidstI Jyllands-Postens anmeldelse af Jens Bruun Kofoeds bog Til syvende og sidst d. 23. april 2015 står de rosende ord nærmest i kø:

“Kan man skrive 400 spændende sider om to små tekstvers? Sagtens – hvis versene er indledningen til Bibelen, og hvis forfatteren er Jens Bruun Kofoed.”

“Med imponerende grundighed og imponerende kyndighed analyserer og refererer han beslægtede forestillinger i den fjerne oldtids orientalske tekster.”

“Kofoeds bog er en udsædvanlig præstation. Både i sin beherskelse af sekundærlitteraturen og i sine fremstillinger, analyser, perspektiveringer og polemik. Den er oplysende, velargumenteret og overbevisende. Der går år imellem, at vi får et så kvalificeret filologisk, historisk og teologisk værk – og det er ikke så sært: Den har været tyve år undervejs” skriver anmelder Johs. H. Christensen, der også giver bogen 5 ud af 6 mulige stjerner.

Læs hele anmeldelsen i Jyllands-Posten (kræver at man køber digital adgang)

Køb bogen og støt Jens Bruun Kofoeds og Nicolai Winther Nielsens arbejde gennem 3BM med at udvikle læringsteknologi og undervisningsmateriale til præster og teologer i verdens fattige lande!

Pris kr. 325 ved afhentning på Leifsgade 33, 2300 København S – eller med tillæg af kr. 45 i forsendelse. Send en mail med navn, adresse og telefonnummer til Jens Bruun Kofoed og betal den elektroniske faktura, som du får tilsendt, via bankoverførsel eller ved at overføre pengene via Mobilepay til 51347929 med angivelse af navn.