Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
Næste indlæg: Forrige indlæg:
Velkommen til to nye bachelorhold!

Velkommen til to nye bachelorhold!

For første gang byder vi velkommen til både en bachelor i praktisk teologi og en klassisk bachelor i teologi og mission, når vi slår dørene op efter sommerferien 17. august.

Vi glæder os til at byde velkommen til en god flok nye studerende den 17. august, siger rektor Børge Haahr Andersen. Det er første gang, at vi kan begynde semestret med to bachelorhold på én gang.

Der er pt. tilmeldt 14 studerende på den klassiske bachelor i teologi og mission, 4 studerende på den nye bachelor i praktisk teologi, og 27 enkeltfags- og/eller netstuderende. De studerende på den praktiske bachelor har dels nogle fag selv, og dels nogle fag sammen med det andet bachelorhold.

Der er stadig mulighed for at melde sig til uddannelsen, men begge bachelorhold bliver gennemført, siger rektor Børge Haahr Andersen.

Optagelse

“Sidste del af forårssemesteret blev præget af coronakrisen, hvor undervisningen var digital og eksamensafviklingen ligeså. Nu glæder vi os til mere normale vilkår, hvor vi kan mødes i kaffestue, undervisningslokale og på bibliotek og læsesal og udvikle et konstruktivt menneskeligt, åndeligt og fagligt fællesskab.”

Semesterstart og rustur

De to vigtige datoer for nye studerende er for det første mandag den 17. august, hvor der er semesterstart, introduktion og semesterstartsforelæsning.

For det andet er det 25.-27. august, hvor tre undervisere og forhåbentlig alle nye studerende tager til Bornholm på RUStur. Her får man mulighed for at blive kendt med hinanden, med det kommende studium og får en indføring i, hvad FIUC-CPH og DBI er for en størrelse.

Vil du vide mere om bachelor i teologi? Kontakt Børge Haahr Andersen på bha(at)dbi.edu eller 2526 5501.